Web Дизайн

K2 styling  е малък креативен екип от уеб дизайнери и уеб разработчици, които могат да фокусират и изтъкнат най-доброто от всеки бизнес. Екипът обсъжда, проучва, анализира, планира, проектира и разработва всеки проект с удоволствие и страст.  K2 styling   изработва цялостни проекти – от идеята, визуална идентичност, фото заснемането, до web дизайна и web разработката.

Изработка на Менюта

K2 styling   Предлага изработка на различни видове менюта за ресторанти, пицарии, сладкарници, закусвални и др. Менютата са с уникален дизайн в стила на вашето заведение, и са изработени с внимание към детайла. За да бъде перфектно вашето меню, предлагаме и услугата заснемане на ястия и интериор на заведения. За доказалите се в бранша, предлагаме и изработка на уникални статични и динамични WEB сайтове в които можете да публикувате и редактирате вашето меню.

Дизайн и печат на Плакати

Ние предлагаме дизайн и печат на плакати 70/100, 50/70 и А3

Дизайн и печат на Диплянки

Дизайн и печат на диплянки с високо качество на печат и изгодни цени. Уникален за вашето заведение дизайн на флаерите, правещ ги ефективен метод за популяризиране на заведението ви.

Дизайн и печат на Флаери

Дизайн и печат на флаери с високо качество на печат и изгодни цени. Уникален за вашето заведение дизайн на флаерите, правещ ги ефективен метод за популяризиране на заведението ви. Флаери с меню и промоционални ястия.

Дизайн на фирмено Лого

Логото е лицето на вашата компания и онова нещо, което хората виждат най-напред, когато си купуват вашите продукти или ползват вашите онлайн услуги. По тази причина всички знаят, че ако има нещо, с което потребителите да асоциират компанията ви това е именно вашето лого, тъй като то е най-запомнящата се част.

Рекламна Фотография

Професионално заснемане и обработка на снимки на ястия за менюта. Заснемане на интериор и екстериор на заведения за публикуване в онлайн каталози. Заснемане на висока резолюция за печат на рекламни материали.